Pages

Tuesday, January 16, 2018

Best ke Skinvigorate ni?

Haaa, tak kenal maka tak cinta tau.

Best ke pakai Skinvigorate ni? Soalan yang Dayah dapat dari kawan Dayah.

Nak tahu kisah Dayah dan Skinvigorate?


.
.
.
.
.
.
.

Awal2 register jd Mary Kay BC, ade harga special tau untuk Skinvigorate ni.
Tapi kan, Dayah x grab pon ms tu. sebab rase mcm x perlu pon bende ni.

Lepas dah tgk satu2 testimonial best pasal Skinvi ni, terus grab, tp x dpt dh hrga special.sob3

Mula2 beli, x sempat pakai pon. Husband pulak yang ambik guna utk urut muka ank. (urutan muka untuk enhance anak bercakap ats nasihat Speech therapist). Sabor je la.pakai bursh skinvi umi yg comel lote utk ank tercinta.

Lame lepas tu rase nk try pakai. Ye la, bnde dh ade, tp x pakai, Rugi la kan?

So, first time guna tu, ya Allah, jatuh cinta sgt2.

Tau kenapa? Whitehead black head dan segala jenis mak nenek head ats hidung dah hilang. Licin je hidung i ols. hahaha. suke sgt2.

Lpas dah jatuh cinta sgt, maka skrg kalau x cuci muka pakai skinvi ni x sah!



tgk la ni kotoran dari muka Dayah. ewwwww

Ini lah 11 kebaikan SKINVIGORATE BRUSH, fenomena yg melanda musim ini.

🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari.
🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan!
🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer!
🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. Tak perlu guna byk byk.
🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini. Tapi kalau bergabung guna skincare Marykay lagi best.
🌷Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas.
🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja.
🌷Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut
🌷memberi urutan pada wajah ketika memberus. Kulit muka akan menjadi anjal dan tegang. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Boleh digunakan hari-hari.
🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah.
🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja.

Excited nak cuba satu? Kalau nak, bagitau ya!🙋




Bile ade orang tanya Dayah, best ke SKinvi ni?

Jawab die, BESTTTTTTT SANGATTTTTTTTTTTTTT

Hidayah🌸Bi
0133566406


No comments: