Pages

Wednesday, September 13, 2017

Petua Kulit licin macam TELUR REBUS

PUNCA utama kulit tak licin macam TELUR REBUS.
.
Tengok tuu..bila kita scan muka under UV light untuk TRACE sisa make up! ๐Ÿ˜ฑ
Kita xpernah buat ni kan kat rumah so kita xnampak apa yg 'tertinggal' kat muka kita.
.
Cucian tangan nampak bersih di mata kasar, tapi sebenarnya sisa make up dan kotoran MASIH ada especially di dalam pori . Sebab jari jemari kita xdapat nak masuk ke dalam liang pori yg halus untuk dibersihkan.
.
Sebelah kiri adalah yang dah dicuci dengan SKINVIGORATE brush. Banyak beza tuu & kulit lebih bersih!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜
Bristle brush yg halus mencuci ke dalam pori untuk keluarkan sisa make up & kotoran yg terperangkap. So kulit kita akan jadi saangat bersih & halus!

Monday, September 11, 2017

3 semi Matte gel lipstick, free MASCARA!!! Mary Kay September promo

Hehe..pakai lipstick Mary Kay ni dah rasa mcm pakai lip balm sebab lipstick MK ni ada vitamin E, jojoba oil, sunflower seed oil dan mango butter. Di samping pakai lipstick tu, dapat rawat sekali bibir. Bestt kan.
nak try satu? x rugi pon klu try.
wasap kaksiti laju2.

Friday, September 8, 2017

Sihat Dan Selamat bersama Mary Kay



SLOWLY but SURELY
dari TAK SUKA kepada SUKA

and the most important
SIHAT & SELAMAT

sape nak kulit sihat dan selamat ๐Ÿ–

boleh wasap sy dl.๐Ÿ’†
kite cerita dl sikit2.

insyaAllah kite try yg terbaik.

Hidayah
013 3566 406



Thursday, September 7, 2017

Mary Kay flawless set

Assalamualaikum. selamat tgh hr ๐Ÿ•ถ

kite nak share set flawless yang cun melecun..
.
Foundation Mary Kay tak berminyak Woww!! Bukan tu je..
Tidak perlu pakai bedak..
Tidak melekit..
Tidak panas..
Tidak bercampuk..
Tidak over putih..
.
Sapu sikit je..terus flawless kulit ..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Seriuosly foundation Mary Kay mmg foundation terbaik yg sy jumpa!!
Makin lama pakai glowing2 muka ..
Tahan lama 4@5bln sgt jimat..
.
MK Independent Beauty Consultant
#hidayahyusoffmk.

tekan link bwh ni๐Ÿ‘‡

www.wasap.my/60133566406/
.
#marykay #beautyconsultant#beautyconsultantmarykay #marykaypuchong#marykaycyberjaya #simplemakeup #beconfident#loosepowder #lipstickmatte #cantikuntuksuami#makeup #foundation



Friday, August 25, 2017

Cantik menawan dengan Mary Kay


Alhamdulillah start Julai, sy dh jadi Mary Kay beauty consultant.
InsyaAllah setiap hari, saya akan update 1 barang Mary Kay.

Sesiapa berminat boleh follow ig @ add fb sy.
dan berminat nak jadi pengguna Mary Kay, boleh whatsapp saya untuk rundingan dan harga terbaik.

Hidayah 0133566406